The Uplift Sessions er et personligt projekt, hvor jeg løbende donerer fotosessions til personer, der gennemgår eller har gennemgået en svær periode, med det formål at give dem et selvtillidsboost og måske muligheden for at se sig selv i et andet, mere positivt lys.

Som fotograf giver et personligt projekt mig en unik mulighed for at udfolde min kreativitet uden de begrænsninger og forventninger, der ofte følger med kommercielle opgaver. Jeg elsker at fotografere mennesker, og derfor var det naturligt for mig at vælge dette som udgangspunktet for et personligt projekt. En anden vigtig faktor bag valget af emnet for det personlige projekt er min egen personlige baggrund, især en barndom præget af udfordringer, der stadig påvirker mig både positivt og negativt.

I mine 34 år i Danmark har jeg haft privilegiet af at møde mange fantastiske mennesker, hvis simple venlighed og sympati har bidraget til min indre personlige rejse og hjulpet mig med at møde mine indre dæmoner og lære at leve med og iblandt overvinde dem. Disse mennesker repræsenterer det lys, som jeg nu ønsker at give videre til andre, der kæmper sig igennem en svær tid eller har en fortid præget af udfordringer, der synes uovervindelige.

Det primære formål med projektet er at vise, at man ikke behøver at lade sig definere af sin lidelse. Der er altid et lys, der skinner igennem. Det er dette lys, jeg forsøger at fange og sende tilbage. Det er en stor ære for mig at kunne bruge min passion til at gøre en lille forskel og forhåbentlig inspirere andre uanset deres profession eller livsvej.

Projektet er selvfinansieret og dækker for øjeblikket Storkøbenhavn. Du kan hjælpe ved enten at hyre mig til en opgave eller købe nogle af mine begrænsede oplags museumskvalitetsprint her.

Tusinde tak for din støtte! 

Using Format