Hej og tak fordi dukiggede forbi!

Mit navn er WilfredGachau, og fotografi er min passion. Baseret i København stræber jeg efter atfange livets øjeblikke, hvad enten det er til min kunstfotografering eller mitkommercielle arbejde, primært virksomhedsportrætfotografering,virksomhedsbranding, produkter og virksomhedsevents.

Jeg er heldig at have etfotostudie beliggende i centrum af København på Kompagnistræde 28, som er endel af vinbutikken og vinsmagninglokaler, The Great Wine Experience, hvor jegogså er en del af sammen med min sommelier-forlovede, Natalie Noryd. Ud over atvære et studiefacilitet fungerer rummet også som udstillingsplads for mineLimited Edition Prints. Et vidunderligt sanseligt rum både for øjet og ganen.

Dette giver os en ekstratouch af luksus og elegance, idet vi kan tilbyde dig et gratis glas champagneeller en anden valgfri drik under fotosessionen.

Som et løbendepersonligt projekt donerer jeg også fotosessions til personer, der gennemgår,eller har gennemgået, en svær tid, for at give dem et selvtillidsboost og enmulighed for at se sig selv i et mere positivt lys. Projektet hedder The UpliftSessions.

Jeg håber, at mitarbejde vil tiltale dig og vække din nysgerrighed, og måske inspirere tilønsket om at arbejde sammen. Du er velkommen til at kontakte mig.

Fotograf Wilfred Gachau
Kompagnistræde 28,
1208 København K

Email:wilfred@gachau.com

Telefon: +45 20 2037 33

Using Format